Inspiratiewoningen

Inspiratiewoningen

Het is niet altijd eenvoudig om uw ideeën vorm te geven. We hebben daarom diverse typewoningen ontwikkeld in verschillende prijscategorieën. Deze huizen zijn slechts een beginpunt, een basis voor u om uw ideeën te vertalen in uw droomwoning. Wij luisteren, inspireren en adviseren u om samen tot uw ideale woning te komen die perfect bij uw levensstijl past.

Hieronder kunt u grasduinen door verschillende woningen die we de laatste jaren voor onze klanten aanraden. Heeft u iets gevonden dat u leuk vindt? Maak dan een vrijblijvende afspraak waarin we samen uw plannen bespreken.

Moderne en hedendaagse woningen

Op zoek naar een moderne, hedendaagse of design sleutel op de deur woning? Klik hier om onze inspiratiemodellen te bekijken en doe inspiratie op voor uw eigen woning.

Moderne woningen
Landelijke en klassieke woningen

Op zoek naar een klassieke, rustieke of landelijke sleutel op de deur woning? Klik hier om onze diverse woningontwerpen te bekijken en doe inspiratie op voor uw eigen woning!

Landelijke woningen
Maatwerk voor uw droomhuis

Elk van onze sleutel op de deur woningen wordt op maat gebouwd. Ontdek hier hoe u ook voor uw woning zelf de touwtjes in handen kan houden!

Leer hier meer over
Meer info? Contacteer ons