Bouwen en verbouwen

Wij bouwen op uw grond

Vertrouw de bouw van uw droomhuis toe aan Hoogstraate Bouw. De technische aspecten? Maakt u maar geen zorgen, deze nemen wij voor onze rekening. U kan doorspoelen naar het leuke deel: Uw stijl bepalen, interieur inrichten, kleuren kiezen, ... Zo bouwen we samen uw unieke thuis.

Geen administratieve rompslomp

Bij een bouwproces komt heel wat kijken. Met Hoogstraate Bouw echter hoeft u uw hoofd niet te breken over de technische aspecten van het bouwproces, daar zorgen wij wel voor. Stabiliteit, materiaalkeuze, energienormen, isolatie of verwarming,… wij buigen ons over deze technische vraagstukken en zorgen voor kwaliteitsvolle oplossingen.

Ook de garanties, verzekeringen en financiële borgstelling zijn door Hoogstraate Bouw perfect te regelen. Dankzij deze complete service tijdens en na het bouwproject kunt u met een gerust hart bouwen.

Kies zelf de architectuur van uw huis

Uw noden en wensen staan bij ons centraal. Wij zorgen voor een architect die uw droomhuis uittekent, een gedreven en bekwaam team dat het bouwt en een interieurspecialist die het inricht.

Het is echter niet altijd gemakkelijk om uw woonideeën concreet vorm te geven. Hoogstraate Bouw inspireert u graag met een aantal typehuizen in verschillende prijsklassen. Ze dienen louter als uitgangspunt: U vult zelf aan, laat dingen weg of verandert zaken. Zo heeft u doorheen het bouwproces een houvast om uw ideeën naar concrete beslissingen te vertalen.

Korte bouwtermijnen en betrouwbare afspraken

Bouwen op maat is alleen mogelijk met heldere garanties, financiële zekerheden en duidelijke afspraken. Dus werken we met een vaste uitvoeringstermijn en duidelijke meetstaten.

In het vaak ingewikkelde bouwproces krijg u één aanspreekpunt waar u met al uw vragen en speciale wensen terechtkan. Onze bouwadviseur komt bij uw langs om alles te bespreken. Hij legt uw wensen en budget vast. Ook tijdens het bouwproces kan u op hem rekenen voor advies en oplossingen. De projectleider houdt u nauwkeurig op de hoogte van het reilen en zeilen op uw werf.

Meer info? Contacteer ons